​Банери 2.8 в Genshin Impact: крутити героїв чи ні?

5 липня 2022 в 17:59

На прямій трансляції версії 2.8 розробники Genshin Impact анонсували нові банери, що чекають нас у даному оновленні. Через це серед гравців виникло питання – пропустити (скіпнути) банери Клі, Хейдзо та Йоімії, чи витратити свої дорогоцінні камені витоку на героїв? Ця стаття допоможе вам вирішити це питання.


Чи треба крутити баннери Genshin Impact 2.8?


Ознайомимося із героями банерів майбутньої версії. Нас чекатимуть рерани трьох 5-ти зіркових персонажів  – Клі із Кадзухою у першій половині оновлення та Йоімія у другій. Зараз ми розберемо кожного з них.



Крутити Клі чи ні?

Почнемо із Клі – Піро дівчинки-каталіста з Мондштату, яка виступає у ролі ДД (головного дамагера). Якщо вам потрібен сильний персонаж, що може наносити великий АоЕ урон у реакціях, сміливо крутіть банер цієї чудової крихітки з вибуховим характером! До речі, на відміну від наступних персонажів, ви зможете прокачати Клі на перших етапах гри, бо для неї не потрібні матеріали Інадзуми. 



Гайд на Клі


Крутити Кадзуху чи ні?

Наступний Персонаж – Каедехара Кадзуха. Прекрасний Анемо-мечник, на якого велика частина гравців чекала майже рік. Дуже універсальний герой – і ворогів стягне, і дамагу завдасть, і елемент потрібний роздмухне. Якщо досі не вирішили, кого з персонажів крутити у 2.8 – крутіть Кадзуху, не пошкодуєте. До речі, у 2.8 виходить Завдання Легенд Казухи, тому ви зможете краще ознайомитися з його історією.



Гайд на Кадзуху


Зустрічайте другого Анемо хлопчика, що буде разом із банерами першої половини оновлення – 4-ох зіркового каталіста Хейдзо! Цей герой – перший каталіст чоловічої статі у грі. Непоганий ДД, що грає від реакцій. Якщо вам не вдасться отримати Кадзуху, але вам випаде Хейдзо – не треба засмучуватись! Цей детектив Інадзуми при гарній збірці приємно здивує вас!



Гайд на Хейдзо


Крутити Йоімію чи ні?

Перейдемо до другої половини оновлення 2.8. Тут нас чекає банер Піро-лучниці Йоімії, що дуже полюбляє феєрверки. Ця дівчинка виконує роль ДД, але, на відміну від більшості персонажів цієї ролі, вона розрахована на босів (тобто наносить урон по одній цілі, замість натовпу). Йоімія дуже сильний, але не універсальний персонаж. Вона не дуже зручна для більшості новачків, але, все ж таки, якщо вам потрібна весела Інадзумська дівчина у загін – це ваш вибір!



Гайд на Йоімію




Рекомендуємо оглянути кожен з гайдів, щоб зрозуміти, яка механіка гри буде для вас найзручнішою. Сподіваємося, після цієї статті ви остаточно вирішили, на кого витрачатимете свої камені витоку. Бажаємо удачі у крутках!

Автор: Marchdanya
241
 

Коментарі 1

Правила написання коментарів. За недотримання – бан!
Заборонено:
  • Використання ненормативної лексики (мат) у повідомленнях
  • Спілкування не на тему матеріалу
  • Будь-які образи інших учасників, у тому числі автора матеріалу
  • Написання повідомлень повністю або частково ВЕЛИКИМИ літерами (Caps Lock)
  • Висловлювання своєї думки, не підкріплюючи її аргументами
  • Використання посилань на сторонні сайти або використання зображень/відео/іншого контенту, що містить вищезазначені посилання
Повідомлення, що порушують ці правила, будуть видалені, а злісні порушники - позбавлені можливості додавати коментарі на сайті!