Little Nightmares 2: найстрашніший вирізаний контент

8 жовтня 2022 в 17:06

Дорелізна версія Маленьких жахів 2 мала багато вирізаного контенту, який до кісточок лякає своєю... кріповістю. У цій статті я зібрала найцікавіший видалений контент із гри Little Nightmares 2, а саме кінцівку, босів, мешканців, предмети та навіть деякі локації.


Пастки та декор біля Мисливського будиночка

З гри Little Nightmares 2 було вирізано дуже багато декорацій та пасток на шляху до Мисливця: приманки з їжею, ями з шипами та інші дуже цікаві хитрощі (див. зображення).

Також вирізали жахливі декорації з каліченими свинками... Якраз ось цей момент з тваринами (розрізані свині, наповнені ватою, а потім зшиті) дуже добре демонструє нам хобі божевільного Мисливця.


Божевільний Перукар та діти

Розробники видалили монстра Перукаря, на якого ми мали нарватися у Блідому місті. На ескізному етапі це створіння дуже лякає... Що воно зібралося робити своїми гігантськими ножицями?

Діти також мали цікаві концепти:


Вчитель та шкільний Кухар

У дорелізній версії гри був зовсім інший вчитель. Вчителька, яку ми всі добре знаємо, була кимось на кшталт Директриси, а персонаж на скріншотах навчав дітей у класах.

Також із оригінальної гри видалили найжахливішого персонажа - Кухарку. Вона працювала на величезній кухні та касі (місце видачі їжі), через яку Моно та Шоста мали пробиратися вперед.


Маска доктора та різноманітність манекенів

В дорелізній грі на обличчі лікаря була одна з його наймоторошніших масок, а манекени лякали своєю різноманітністю та страшенними позами.

Та й сама лікарня виглядала інакше: величезна кількість сходів, перегорнуті приміщення та багато іншого.




Фінальний бос та вирізана кінцівка

Розробники вирішили не надавати образ фінальному ворогові - Оку (з ним ми зустрічаємося в Безодні, коли Моно летить вниз). У першій версії жива стіна (Око) не є однією істотою - вона може існувати окремо один від одного. Ця маса має руки, ноги, та й в цілому все більш нагадує людський образ, а на одному із зображень взагалі дитину...


Станція Метро

Зі гри Little Nightmares 2 вирізали повноцінне метро. На одній зі станцій нас чекала б Тонка Людина.


Погоня за Мисливцем

У дорелізній версії Мисливець відстрілював дітей зі своєї вежі, а потім потрапив в капкан.

Автор: admin
399
 

Коментарі 2

Правила написання коментарів. За недотримання – бан!
Заборонено:
  • Використання ненормативної лексики (мат) у повідомленнях
  • Спілкування не на тему матеріалу
  • Будь-які образи інших учасників, у тому числі автора матеріалу
  • Написання повідомлень повністю або частково ВЕЛИКИМИ літерами (Caps Lock)
  • Висловлювання своєї думки, не підкріплюючи її аргументами
  • Використання посилань на сторонні сайти або використання зображень/відео/іншого контенту, що містить вищезазначені посилання
Повідомлення, що порушують ці правила, будуть видалені, а злісні порушники - позбавлені можливості додавати коментарі на сайті!