Вся інформація про Тігнарі з Genshin Impact 3.0: здібності, таланти, зовнішність та інше

27 червня 2022 в 14:43

Тігнарі з Genshin Impact - це новий п'ятизірковий Дендро-лучник, який вийде з релізом майбутнього регіону Сумеру у версії 3.0. Поки спільнота чекає на офіційний анонс зовнішності героя, найвідоміші зливери вже отримали важливу інформацію про його здібності!



Genshin Impact 3.0: як виглядає Тигнарі?


На жаль, наразі немає зливів або анонсу його зовнішності, проте є досить цікавий та детальний текстовий опис, який ми отримали від інсайдерів:


"Дизайн Тігнарі унікальний і барвистий, будь-який текстовий опис звучатиме досить дивно; він досвідчений ботанік; носить довгі шорти, та має чоботи зі шнурками; має довгу накидку на плечі яскраво-зеленого градієнта; волосся темне, коротке і пряме; дві світло-зелені смужки на чубчику, має великий та пухнастий хвостик!" 

Genshin Impact 3.0: зливи здібностей Тігнарі


Поточна інформація не є офіційною, тому ставтеся до неї скептично


Заряджена атака Тігнарі

  • Рівень 1: Стріляє Дендро стрілою, яка завдає Дендро шкоди.
  • Рівень 2: Стріляє стрілами, завдаючи Дендро шкоди. При попаданні він викличе 4 стріли Прихованої квітки, які автоматично потрапляють у найближчих ворогів, завдаючи AOE Дендро шкоди.

Елементальна здібність Тігнарі (Е-шка)

Тігнарі кидає об'єкт, який завдає дальньої АОЕ Дендро шкоди і створює поле, в якому вороги переходять у стан "хаосу". Тігнарі отримує зменшений час заряду для своєї зарядженої атаки другого рівня (на час дії своєї навички або після того, як він здійснить три заряджені атаки).


Вибух стихій Тігнарі (Q-шка)

Тігнарі збирає силу всього насіння і випускає стріли, які відстежують найближчих ворогів, завдаючи Дендро шкоди. Коли ці постріли потрапляють у ворога, вони генерують додаткові стріли, які відстежують найближчих ворогів і завдають додаткової Дендро шкоди.


Пасивні навички Тігнарі

  1. Відображає розташування близьких ресурсів, унікальних для Сумеру, на мінімапі.
  2. ?
  3. ?
  4. ?

На даний момент це все, що відомо про Тігнарі із Сумеру.


Genshin Impact 3.0: коли буде банер Тігнарі?


Як ми зазначали вище, банер Тігнарі заплановано на версію 3.0 Геншин Імпакт. Разом з ним мають бути анонсовані двоє інших чотиризіркових персонажів: Дорі та Коллеї.




Автор: Bimba
457
 

Коментарі 1

Правила написання коментарів. За недотримання – бан!
Заборонено:
  • Використання ненормативної лексики (мат) у повідомленнях
  • Спілкування не на тему матеріалу
  • Будь-які образи інших учасників, у тому числі автора матеріалу
  • Написання повідомлень повністю або частково ВЕЛИКИМИ літерами (Caps Lock)
  • Висловлювання своєї думки, не підкріплюючи її аргументами
  • Використання посилань на сторонні сайти або використання зображень/відео/іншого контенту, що містить вищезазначені посилання
Повідомлення, що порушують ці правила, будуть видалені, а злісні порушники - позбавлені можливості додавати коментарі на сайті!