Безодня 3.4: найпопулярніші команди та персонажі

8 лютого 2023 в 17:56

Сьогодні розповімо вам про найпопулярніші команди та використаних персонажів у актуальній Безодні. Для довідки узяті дані з неофіційного додатку Teyvat Assistant: розмір вибірки — 92265 гравців, які закрили 12 поверх Безодні на усі дев'ять зірок. 

У цій статті будуть представлені найбільш часто використовувані команди та персонажі на основі згаданої вибірки. Нагадуємо, що список базується не на особистих уподобаннях, а лише на даних, зібраних з Teyvat Assistant.


Популярні команди 3.4

«Реверс Пар» — найпопулярніша команда Безодні 3.4
3. Аль-Хайтам, Яе Міко, Чжунлі та Нахіда

Команда Загострення з Аль-Хайтамом у ролі головного дамагера займає третє місце за популярністю. Використовуючи переваги актуального Благословення Безодні, коефіцієнт її використання зростає на 27,6% і в основному використовувалась у першій половині проти 12 поверху із співвідношенням 88:12 до другої половини.

2. Нілу, Кокомі, Нахіда та Дендро ГГ

Другою в списку є команда Цвітіння, де Нілу і Нахіда — основні дамагери команди. Ця команда з двома Дендро персонажами загалом використовувалася найчастіше, і займає друге місце за числом використання — 39,5%, із співвідношенням першої половини до другої половини 12 поверху 2:98.

1. Тарталья, Кадзуха, Беннет і Сян Лін

«Реверс Пар» з головним дамагером Тартальєю виявилась найпопулярнішою командою у актуальній Безодні оновлення 3.4, демонструючи приголомшливий рівень використання — 40,7%. Як і попередня, ця команда також використовувалася переважно у другій частині із співвідношенням першої до другої половини як 3:97.


Популярні персонажі 3.4

Нахіда — перше місце як найбільш використовуваний персонаж у Безодні 3.4.
7. Сін Цю

Ні для кого не секрет, що Сінцю є одним з найбільш сильних і зручних 4* персонажів для підтримки дамагера, який може вписатися майже в будь-який склад команди. Він займає сьоме місце (63,3%) і входить до числа найкращих 4-зіркових персонажів за використанням, поступаючись лише Беннету.

6. Аль-Хайтам

Аль-Хайтам хоч і є новим основним Дендро дамагером, але вже встиг стати «метовим» у Безодні. Беручи до уваги Благословення Безодні, яке є найбільш актуальне для Секретаря Академії, він зайняв шосте місце за рівнем використання – 64,1%.

5. Райден

Райден Шьоґун є першим Архонтом у цьому списку за коефіцієнтом використання (74,2%). Завдяки своєму сильному вибуху стихій вона може легко перемогти більшість ворогів, тому не дивно, що вона є таким популярним персонажем.

4. Джун Лі

Наступним у списку є Гео Архонт. Він має лише трохи вищий рівень використання, ніж Райден Шьоґун (75%). Завдяки його здатності створювати майже незламний щит і накладати негативні ефекти на ворогів, цілком зрозуміло, чому гравці використовують його.

3. Кадзуха

Кадзуха, мабуть, є найкращим Анемо саппортом, оскільки він чудово справляється з натовпами ворогів, що спавняться у різних куточках поверху. Також бафф демеджу та доланням стихійного опору ворогів суттєво збільшує спільний демедж команди. Він може похвалитися третім місцем використання у Безодні — 77%.

2. Беннет

Беннетт є найбільш використовуваним 4-зірковим персонажем на 12 поверсі Безодні і займає друге місце загалом — 83%. Завдяки сильному вибуху стихій, який посилює атаку всієї команди, він перевершую майже всіх інших персонажів, за винятком Нахіди, і посідає друге місце в цьому списку.

1. Нахіда

Оскільки Благословення Безодні дуже актуальне і для Нахіди, перемога ворогів для Дендро персонажа її рівня полегшує проходження чи не найбільше. Вона може похвалитися найвищим рівнем використання (88,3%), що показує, наскільки вона популярна у актуальній Безодні.


Джерело: https://www.sportskeeda.com


Автор: Bimba
1219
 

Коментарі 5

Правила написання коментарів. За недотримання – бан!
Заборонено:
  • Використання ненормативної лексики (мат) у повідомленнях
  • Спілкування не на тему матеріалу
  • Будь-які образи інших учасників, у тому числі автора матеріалу
  • Написання повідомлень повністю або частково ВЕЛИКИМИ літерами (Caps Lock)
  • Висловлювання своєї думки, не підкріплюючи її аргументами
  • Використання посилань на сторонні сайти або використання зображень/відео/іншого контенту, що містить вищезазначені посилання
Повідомлення, що порушують ці правила, будуть видалені, а злісні порушники - позбавлені можливості додавати коментарі на сайті!